Click for Menu

Cazare in Vila Evergreen 2 Mai – Constanta

Cazare la Marea Neagra pe litoralul romanesc in Vila Evergreen 2 Mai.

Va expunem aici cateva motive pentru ca Vila Evergreen 2 Mai sa fie prima dumneavoastra optiune in alegerea petrecerii vacantei de vara pe litoralul romanesc.

Amplasata in frumosul golfulet marin, rezervatie naturala de caluti de mare, chiar la marginea plajei, are o deschidere generoasa catre Marea Neagra.

Evergreen vila litoral

Accesul la Vila este facil, sub un km de la drumul European E87 ce uneste orasul Constanta, de Vama Veche si de sudul Bulgariei.

Din Bucuresti, se ajunge foarte usor in maxim doua ore si jumatate, urmand Autostrada Soarelui A2, apoi din Agigea, pe drumul E87 de patru benzi paralel cu Marea Neagra.

Harta acces Vila 2 Mai
Harta acces Vila 2 Mai

Vila, construita in 2010 si data in folosinta in 2014, asezata chiar pe malul marii, in golfuletul 2 Mai cu o plaja lata de peste 100 metri si nisip fin auriu, are o arhitectura cubica si finisaje din piatra specifice locului.

cazare plaja 2 mai
Vila Evergreen este situata chiar pe Plaja 2 Mai

Apartamentele vilei au toate camerele, precum si balcoane sau terase spatioase, cu vedere spre Marea Neagra.

apartamente cu balcon 2 Mai
Din balcoanele Vilei Evergreen se vede plaja si Marea Neagra

vedere din balcon

terasa apartamente inchiriere
Terasa curtii Evergreen cu sezlonguri pentru relaxare

Se poate profita din plin de soare, apa, mare. Plaja porneste din dreptul casei, intrarea in apa este lina, perfecta pentru cei mici.

plaja 2 mai
Umbrelute pe Plaja din 2 Mai

 

Curtea Vilei Evergreen 2 Mai, amplasata in fata vilei, este suficient de generoasa pentru a fi folosita ca loc de relaxare sau servit masa si loc de joaca pentru cei mici. Din curte se iese direct pe plaja.

Trambulina copii
Trambulina copii

 

Trambulina de sarituri

cazare in apartamente Mangalia
Terasa Vilei Evergreen din 2 Mai