Click for Menu

Terase si discoteci

De-a lungul plajei 2 Mai se gasesc terase noi, amenajate cu gust, barulete de zi rustice, din stuf si restaurante cu specific pescaresc.

In ultimii ani, statiunea 2 Mai si-a dezvoltat mult infrastructura turistica. Daca acum 10 ani se putea gasi cazare doar „la gazda” in casele satenilor sau „la cort” in camping, acum 2 Mai a devint o statiune turistica.

De-a lungul plajei s-au construit multe pensiuni, vile, hoteluri de trei si patru stele, care ofera toata gama de servicii turistice cautate pe litoral.

Terasa Vama Veche
Terasa Vama Veche

La 6 km spre nord in orasul Mangalia, Portul turistic si faleza sunt zone de promenada, frumos amenajate. De-a lungul coastei sunt multe locuri de bun gust unde se poate servi masa, sau doar o cafea feriti de soarele puternic de vara.

Terasa Mangalia
Terasa Mangalia

Vama Veche, statiunea tineretului, situata la doar 5 km de 2 Mai, este zona una gasiti distractii la orice ora din zi si din noapte.

Discotecile se intind pe plaja, ca margelele pe ata. Criteriul de alegere este doar preferinta dumnoavoastra de gen muzical, meniu sau ambient.

Vama Veche noaptea
Vama Veche noaptea

Terasa Scorpion, lipita de Vila Evergreen 2 Mai, este una dintre cele mai cautate terase din 2 Mai, avand vedere direct la mare.

Este frumos amenajata, cu umbrare rustice din lemn si umbrelute colorate. Gradina cu trandafiri multicolori si pini isi atrage oaspetii la masa.

Meniul este variat, putandu-se servi atat preparate traditionale romanesti cat si meniuri pescaresti cu fructe de mare.

Terasa Scorpion 2 Mai
Terasa Scorpion 2 Mai

Faleza Mangalia este locul ideal de promenada seara. Aici se tine Festivalual anual Calatus.

Restaurante Mangalia
Restaurante Mangalia
Terase la malul Marii Negre
Terase in Mangalia la malul Marii Negre
Mangalia port
Plimbare pe faleza Mangalia in zona portului

 

Mangalia mireasa
Nunti in portul Mangalia